Proefles aanvragen

Een proefles is de eerste stap naar je rijbewijs
Onderaan de pagina heb je de mogelijkheid een proefles aan te vragen

Proefles en rijlessen volgen

De proefles is de eerste stap naar je rijbewijs, vaak heel spannend. Allure® rijopleidingen heeft ervaren en geduldige instructeurs die ervoor zorgen dat jij je prettig en veilig zal voelen. Tijdens de proefles zal jij de instructeur/-trice leren kennen. De instructeur/-trice zal tijdens de les duidelijk communiceren en jou op je gemak stellen. Wij vinden een prettige leeromgeving uitermate belangrijk.

Tijdens de proefles zal er aan de hand van jouw aanvangsniveau een aantal vaardigheden worden beoefend. Hierdoor krijgt onze instructeur/-trice een goed beeld over jou en zal hij/zij je adviseren in de keuze voor een rijlespakket. Bij Allure rijopleidingen kan je makkelijk je rijlespakket upgraden, je betaald enkel het verschil tussen de pakketten. Uiteraard geven we je na de proefles de ruimte om thuis, op je gemak, een beslissing te maken.

N

Hoe vraag ik een proefles aan?

Vul het formulier onder aan de pagina in en wij bellen jou terug. Wij plannen samen een geschikte datum voor de proefles.
N

Is de proefles gratis?

De proefles kost eenmalig € 30,- , maar is gratis als je rijlessen gaat volgen bij Allure® rijopleidingen. Deze zal worden verrekend binnen jouw rijlespakket.

Bel of mail mij terug voor een proefles

9 + 8 =